Hara Kiyotaka Y. について
Department of Environmental and Life Sciences, School of Food and Nutritional Sciences, University of Shizuoka, Suruga, Japan について
Hara Kiyotaka Y. について
Organization of Advanced Science and Technology, Kobe University, Kobe, Japan について
Saito Masaru について
Cosmo Oil Co., Ltd., Tokyo, Japan について
Kato Hiroko について
Department of Chemical Science and Engineering, Graduate School of Engineering, Kobe University, Kobe, Japan について
Morikawa Kana について
Organization of Advanced Science and Technology, Kobe University, Kobe, Japan について
Kikukawa Hiroshi について
Department of Environmental and Life Sciences, School of Food and Nutritional Sciences, University of Shizuoka, Suruga, Japan について
Nomura Hironari について
Organization of Advanced Science and Technology, Kobe University, Kobe, Japan について
Nomura Hironari について
Department of Applied Chemistry in Bioscience, Graduate School of Agricultural Science, Kobe University, Kobe, Japan について
Fujimoto Takanori について
Cosmo Oil Co., Ltd., Tokyo, Japan について
Hirono-Hara Yoko について
Department of Environmental and Life Sciences, School of Food and Nutritional Sciences, University of Shizuoka, Suruga, Japan について
Watanabe Shigeyuki について
Cosmo Oil Co., Ltd., Tokyo, Japan について
Kanamaru Kengo について
Department of Applied Chemistry in Bioscience, Graduate School of Agricultural Science, Kobe University, Kobe, Japan について
Kondo Akihiko について
Department of Chemical Science and Engineering, Graduate School of Engineering, Kobe University, Kobe, Japan について
Kondo Akihiko について
Graduate School of Science, Technology and Innovation, Kobe University, Kobe, Japan について
Kondo Akihiko について
Engineering Biology Research Center, Kobe University, Kobe, Japan について
Microbial Cell Factories (Web) について
代謝産物 について
生物生産 について
発酵 について
生合成 について
酵母菌属 について
アコニターゼ について
微生物 について
基質 について
デヒドロゲナーゼ について
光合成 について
工業化 について
付加価値 について
Saccharomyces cerevisiae について
合成酵素 について
健康管理 について
5′-アミノレブリン酸 について
酵母 について
Saccharomyces cerevisiae について
代謝工学 について
細胞工場 について
遺伝子操作 について
改変 について
Saccharomyces について
5-アミノレブリン酸 について
発酵 について