Li Cheng について
School of Medical Instrument and Food Engineering, University of Shanghai for Science and Technology, Shanghai, 200093, China について
Wu Alex について
Centre for Crop Science, Queensland Alliance for Agriculture and Food Innovation, The University of Queensland, Brisbane, QLD, 4072, Australia について
Yu Wenwen について
Department of Food Science & Engineering, Jinan University, Guangzhou, 510632, China について
Hu Yiming について
Department of Pathology, Zhongshan Hospital, Fudan University, Shanghai, 200031, China について
Li Enpeng について
Joint International Research Laboratory of Agriculture and Agri-Product Safety of Ministry of Education of China, Jiangsu Key Laboratory of Crop Genomics and Molecular Breeding, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu Province, China について
Li Enpeng について
Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology, College of Agriculture, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, China について
Zhang Changquan について
Joint International Research Laboratory of Agriculture and Agri-Product Safety of Ministry of Education of China, Jiangsu Key Laboratory of Crop Genomics and Molecular Breeding, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu Province, China について
Zhang Changquan について
Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology, College of Agriculture, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, China について
Liu Qiaoquan について
Joint International Research Laboratory of Agriculture and Agri-Product Safety of Ministry of Education of China, Jiangsu Key Laboratory of Crop Genomics and Molecular Breeding, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu Province, China について
Liu Qiaoquan について
Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology, College of Agriculture, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, China について
Liu Qiaoquan について
Center for Nutrition and Food Sciences, Queensland Alliance for Agriculture and Food Innovation, The University of Queensland, Brisbane, QLD, 4072, Australia について
Carbohydrate Polymers について
分子構造 について
食品 について
消化 について
澱粉 について
糊化 について
キャラクタリゼーション について
パラメタリゼーション について
機能性食品 について
物理化学的性質 について
構造特性相関 について
鎖長 について
鎖長分布 について
アミロース含量 について
糊化特性 について
多糖類 について
構造-特性関係 について
澱粉 について
鎖長分布 について
パラメータ化 について