Shah Bakht Ramin について
University of South Bohemia in Ceske Budejovice, Faculty of Fisheries and Protection of Waters, South Bohemian Research Center of Aquaculture and Biodiversity of Hydrocenoses, Institute of Aquaculture and Protection of Waters, Na Sadkach 1780, 370 05, Ceske Budejovice, Czech Republic について
College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, 430070, China について
Al Sabbah Haleama について
Department of Public Health Nutrition, College of Natural and Health Sciences, Zayed University, Dubai, United Arab Emirates について
College of Life Science, Xinyang Normal University, Xinyang, 464000, People’s Republic of China について
Mraz Jan について
University of South Bohemia in Ceske Budejovice, Faculty of Fisheries and Protection of Waters, South Bohemian Research Center of Aquaculture and Biodiversity of Hydrocenoses, Institute of Aquaculture and Protection of Waters, Na Sadkach 1780, 370 05, Ceske Budejovice, Czech Republic について
Trends in Food Science & Technology について
相互作用 について
微生物 について
糖尿病 について
ヒト について
心血管疾患 について
臨床試験 について
腸内微生物 について
ミクロフローラ について
疫学 について
食物繊維 について
機能性食品 について
プロバイオティクス について
慢性疾患 について
プレバイオティクス について
ヒトの健康 について
食物繊維 について
ヒトの健康 について
プレバイオティクス について
腸内微生物相 について
カプセル化 について
処方 について
食品の化学・栄養価 について
食品工業一般 について
菌体の生産 について
食品一般 について
発酵食品一般 について
ヒト について
プレバイオティクス について
食物繊維 について
プロバイオティクス について
カプセル化 について
製剤 について
進展 について
焦点 について