Wang Zhouli について
College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling, Shaanxi, China について
Wang Zhouli について
Laboratory of Quality and Safety Risk Assessment for Agro-Products (YangLing), Ministry of Agriculture, Yangling, Shaanxi, China について
Wang Zhouli について
National Engineering Research Center of Agriculture Integration Test (Yangling), Yangling, Shaanxi, China について
Xu Kuidong について
College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling, Shaanxi, China について
Xu Kuidong について
Laboratory of Quality and Safety Risk Assessment for Agro-Products (YangLing), Ministry of Agriculture, Yangling, Shaanxi, China について
Xu Kuidong について
National Engineering Research Center of Agriculture Integration Test (Yangling), Yangling, Shaanxi, China について
Cai Rui について
College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling, Shaanxi, China について
Cai Rui について
Laboratory of Quality and Safety Risk Assessment for Agro-Products (YangLing), Ministry of Agriculture, Yangling, Shaanxi, China について
Cai Rui について
National Engineering Research Center of Agriculture Integration Test (Yangling), Yangling, Shaanxi, China について
Yue Tianli について
College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling, Shaanxi, China について
Yue Tianli について
Laboratory of Quality and Safety Risk Assessment for Agro-Products (YangLing), Ministry of Agriculture, Yangling, Shaanxi, China について
Yue Tianli について
National Engineering Research Center of Agriculture Integration Test (Yangling), Yangling, Shaanxi, China について
Yuan Yahong について
College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling, Shaanxi, China について
Yuan Yahong について
Laboratory of Quality and Safety Risk Assessment for Agro-Products (YangLing), Ministry of Agriculture, Yangling, Shaanxi, China について
Yuan Yahong について
National Engineering Research Center of Agriculture Integration Test (Yangling), Yangling, Shaanxi, China について
Gao Zhenpeng について
College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling, Shaanxi, China について
Gao Zhenpeng について
Laboratory of Quality and Safety Risk Assessment for Agro-Products (YangLing), Ministry of Agriculture, Yangling, Shaanxi, China について
Gao Zhenpeng について
National Engineering Research Center of Agriculture Integration Test (Yangling), Yangling, Shaanxi, China について
European Food Research & Technology について
超音波 について
消費者 について
プロトプラスト について
GC-MS分析 について
アルコール度 について
Candida について
コロニー について
酵母 について
Saccharomyces cerevisiae について
醸造 について
絶食 について
りんご酒 について
発酵 について
アルコール について
スクリーニング について
プロトプラスト融合 について
発酵 について
サイダー について
低アルコール について
ファジィ総合評価法 について
ぶどう酒 について
ビール について
アルコール について
強化 について
芳香 について
りんご酒 について
組換え について
融合 について
酵母 について
構築 について