Ito Masahiro について
Department of Pathophysiology - Periodontal Science, Graduate School of Medicine, Dentistry and Pharmaceutical Sciences, Okayama University, 2-5-1 Shikata-cho, Kita-ku, Okayama, Okayama 700-8525, Japan について
Ito Takashi について
Department of Pathophysiology - Periodontal Science, Graduate School of Medicine, Dentistry and Pharmaceutical Sciences, Okayama University, 2-5-1 Shikata-cho, Kita-ku, Okayama, Okayama 700-8525, Japan について
Aoki Hideyuki について
Ikeda Food Research Co., Ltd., 95-7 Minooki-cho, Fukuyama, Hiroshima 721-0956, Japan について
Nishioka Koshi について
Ikeda Food Research Co., Ltd., 95-7 Minooki-cho, Fukuyama, Hiroshima 721-0956, Japan について
Shiokawa Tsugumi について
Division of Instrumental Analysis, Department of Instrumental Analysis and Cryogenics, Advanced Science Research Center, Okayama University, 3-1-1 Tsushima-naka, Kita-ku, Okayama, Okayama 700-8530, Japan について
Tada Hiroko について
Division of Instrumental Analysis, Department of Instrumental Analysis and Cryogenics, Advanced Science Research Center, Okayama University, 3-1-1 Tsushima-naka, Kita-ku, Okayama, Okayama 700-8530, Japan について
Takeuchi Yuki について
Department of Chemistry, Graduate School of Natural Science and Technology, Okayama University, 3-1-1 Tsushima-naka, Kita-ku, Okayama, Okayama 700-8530, Japan について
Takeyasu Nobuyuki について
Department of Chemistry, Graduate School of Natural Science and Technology, Okayama University, 3-1-1 Tsushima-naka, Kita-ku, Okayama, Okayama 700-8530, Japan について
Yamamoto Tadashi について
Department of Pathophysiology - Periodontal Science, Graduate School of Medicine, Dentistry and Pharmaceutical Sciences, Okayama University, 2-5-1 Shikata-cho, Kita-ku, Okayama, Okayama 700-8525, Japan について
Takashiba Shogo について
Department of Pathophysiology - Periodontal Science, Graduate School of Medicine, Dentistry and Pharmaceutical Sciences, Okayama University, 2-5-1 Shikata-cho, Kita-ku, Okayama, Okayama 700-8525, Japan について
International Journal of Food Microbiology について
細菌 について
抗細菌作用 について
抗細菌薬 について
タンパク質 について
発酵 について
Streptococcus mutans について
タンパク質分解 について
う歯 について
高速液体クロマトグラフィー について
単離 について
Raman分光法 について
テンペ について
エレクトロスプレイイオン化質量分析 について
微生物 について
脂肪族アルコール について
不飽和脂肪酸 について
ジエン について
微生物生理一般 について
食品の汚染 について
発酵 について
Rhizopus について
テンペ について
抗菌物質 について
単離 について
同定 について