Wu Ying について
College of Food and Bioengineering, Henan University of Science and Technology, Luoyang, Henan, People’s Republic of China について
Wu Ying について
Henan Engineering Research Center of Food Microbiology, Luoyang, Henan, People’s Republic of China について
Wu Ying について
National Demonstration Center for Experimental Food Processing and Safety Education, Luoyang, People’s Republic of China について
Wang Liangfei について
College of Food and Bioengineering, Henan University of Science and Technology, Luoyang, Henan, People’s Republic of China について
Bian Ying について
College of Food and Bioengineering, Henan University of Science and Technology, Luoyang, Henan, People’s Republic of China について
Zhou Zilv について
College of Food and Bioengineering, Henan University of Science and Technology, Luoyang, Henan, People’s Republic of China について
Wang Yunfan について
College of Food and Bioengineering, Henan University of Science and Technology, Luoyang, Henan, People’s Republic of China について
College of Food and Bioengineering, Henan University of Science and Technology, Luoyang, Henan, People’s Republic of China について
Henan Engineering Research Center of Food Microbiology, Luoyang, Henan, People’s Republic of China について
Gu Shaobin について
College of Food and Bioengineering, Henan University of Science and Technology, Luoyang, Henan, People’s Republic of China について
Gu Shaobin について
Henan Engineering Research Center of Food Microbiology, Luoyang, Henan, People’s Republic of China について
Gu Shaobin について
National Demonstration Center for Experimental Food Processing and Safety Education, Luoyang, People’s Republic of China について
Journal of Food Measurement and Characterization について
ラジカル について
酢酸発酵 について
エタノール発酵 について
商業化 について
発酵過程 について
Cornus について
赤ワイン について
サンシュユ について
Cornus officinalis について
ビネガー について
生産技術 について
モロニシド について
抗酸化活性 について
腸内フローラ について
発酵調味料 について
段階 について
発酵プロセス について
Cornus について
高品質 について
酢 について