Uchida Alice について
Department of Bioscience and Food Production Science, Interdisciplinary Graduate School of Science and Technology, Shinshu University, 8304 Minami-minowa, Kamiina, Nagano 399-4598, Japan について
Higashi Yukiko について
Department of Bioscience and Food Production Science, Interdisciplinary Graduate School of Science and Technology, Shinshu University, 8304 Minami-minowa, Kamiina, Nagano 399-4598, Japan について
Yamamoto Shota について
International Center for Materials Nanoarchitectonics (WPI-MANA), National Institute for Materials Science (NIMS), 1-1 Namiki, Tsukuba, Ibaraki 305-0044, Japan について
Nakanishi Jun について
International Center for Materials Nanoarchitectonics (WPI-MANA), National Institute for Materials Science (NIMS), 1-1 Namiki, Tsukuba, Ibaraki 305-0044, Japan について
Kanayama Naoki について
Graduate School of Medicine, Science and Technology, Shinshu University, 4-7-1 Wakasato, Nagano-shi, Nagano 380-8553, Japan について
Kanayama Naoki について
Bioengineering Laboratory, RIKEN Cluster for Pioneering Research, 2-1 Hirosawa, Wako, Saitama 351-0198, Japan について
Kanayama Naoki について
Institute for Biomedical Sciences, Interdisciplinary Cluster for Cutting Edge Research, Shinshu University, 3-1-1 Asahi, Matsumoto, Nagano 390-8621, Japan について
Shibata Kazuhiro について
Department of Bioscience and Food Production Science, Interdisciplinary Graduate School of Science and Technology, Shinshu University, 8304 Minami-minowa, Kamiina, Nagano 399-4598, Japan について
Ihara Masaki について
Department of Bioscience and Food Production Science, Interdisciplinary Graduate School of Science and Technology, Shinshu University, 8304 Minami-minowa, Kamiina, Nagano 399-4598, Japan について
Ihara Masaki について
Institute for Biomedical Sciences, Interdisciplinary Cluster for Cutting Edge Research, Shinshu University, 3-1-1 Asahi, Matsumoto, Nagano 390-8621, Japan について
Algal Research について
剪断 について
農業 について
滅菌 について
カロチノイド について
搾乳 について
脂質 について
タンパク質 について
藍藻類 について
テルペノイド について
非極性 について
有機溶媒 について
細胞密度 について
Tolypothrix について
微小藻類 について
無溶媒反応 について
生物燃料及び廃棄物燃料 について
搾乳 について
細胞外多糖類 について
蛋白質 について