Allahdad Zahra について
Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran について
Allahdad Zahra について
Institute of Biochemistry and Biophysics, University of Tehran, Tehran, Iran について
Khammari Anahita について
Department of Biophysics, School of Biological Science, Tarbiat Modares University, Tehran, Iran について
Khammari Anahita について
Institute of Biochemistry and Biophysics, University of Tehran, Tehran, Iran について
Karami Leila について
Department of Cell and Molecular Biology, Faculty of Biological Science, Kharazmi University, Tehran, Iran について
Ghasemi Atiyeh について
Institute of Biochemistry and Biophysics, University of Tehran, Tehran, Iran について
Sirotkin Vladimir A. について
A.M. Butlerov Institute of Chemistry, Kazan Federal University, Kazan, Russia について
Haertle Thomas について
UR 1268, Biopolymeres Interactions Assemblages, Institut National de la Recherche Agronomique, F-44300 Nantes, France について
Saboury Ali Akbar について
Institute of Biochemistry and Biophysics, University of Tehran, Tehran, Iran について
Food Hydrocolloids について
紫外スペクトル について
シミュレーション について
水素結合 について
発光 について
酸素 について
錯体生成 について
紫外線照射 について
配座転移 について
ラクトグロブリン について
二次構造 について
複合体 について
三次元 について
疎水性相互作用 について
β-ラクトグロブリン について
分子動力学シミュレーション について
円偏光二色性分光法 について
クロシン について
β-ラクトグロブリン について
分子ドッキング について
分子動力学シミュレーション について
光安定性 について
食品蛋白質 について
食品の品質 について
β-ラクトグロブリン について
クロシン について
研究 について