Zhu Danshi について
College of Food Science and Technology, Bohai University; Food Safety Key Lab of Liaoning Province; National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products; Jinzhou, Liaoning, 121013, China について
Shen Yusi について
College of Food Science and Technology, Bohai University; Food Safety Key Lab of Liaoning Province; National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products; Jinzhou, Liaoning, 121013, China について
Xu Lingxia について
College of Food Science and Technology, Bohai University; Food Safety Key Lab of Liaoning Province; National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products; Jinzhou, Liaoning, 121013, China について
Cao Xuehui について
College of Food Science and Technology, Bohai University; Food Safety Key Lab of Liaoning Province; National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products; Jinzhou, Liaoning, 121013, China について
Lv Changxin について
College of Food Science and Technology, Bohai University; Food Safety Key Lab of Liaoning Province; National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products; Jinzhou, Liaoning, 121013, China について
Li Jianrong について
College of Food Science and Technology, Bohai University; Food Safety Key Lab of Liaoning Province; National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products; Jinzhou, Liaoning, 121013, China について
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering について
りんごジュース について
褐変 について
センサ について
ジュース飲料 について
揮発性 について
混濁度 について
滴定 について
アルコール について
色差 について
炭化水素 について
決定係数 について
電子鼻 について
溶解性固形物 について
保存温度 について
果実飲料,加工飲料 について
加速 について
貯蔵 について
曇り について
りんごジュース について
褐変 について
フレーバ について