Chen Lanchai について
CAS Key Laboratory of Environmental and Applied Microbiology, Environmental Microbiology Key Laboratory of Sichuan Province, Chengdu Institute of Biology, Chinese Academy of Sciences, Chengdu, People’s Republic of China について
Chen Lanchai について
Key Laboratory of Bio-Resource and Eco-Environment of Ministry of Education, College of Life Sciences, Sichuan University, Chengdu, People’s Republic of China について
Yi Zhuolin について
CAS Key Laboratory of Environmental and Applied Microbiology, Environmental Microbiology Key Laboratory of Sichuan Province, Chengdu Institute of Biology, Chinese Academy of Sciences, Chengdu, People’s Republic of China について
Fang Yang について
CAS Key Laboratory of Environmental and Applied Microbiology, Environmental Microbiology Key Laboratory of Sichuan Province, Chengdu Institute of Biology, Chinese Academy of Sciences, Chengdu, People’s Republic of China について
Jin Yanling について
CAS Key Laboratory of Environmental and Applied Microbiology, Environmental Microbiology Key Laboratory of Sichuan Province, Chengdu Institute of Biology, Chinese Academy of Sciences, Chengdu, People’s Republic of China について
He Kaize について
CAS Key Laboratory of Environmental and Applied Microbiology, Environmental Microbiology Key Laboratory of Sichuan Province, Chengdu Institute of Biology, Chinese Academy of Sciences, Chengdu, People’s Republic of China について
Xiao Yao について
Analytical and Testing Center, Sichuan University of Science and Engineering, Zigong, China について
Zhao Dong について
Wuliangye Group, Yibin, China について
Luo Huibo について
Liquor Making Bio-Technology and Application of Key Laboratory of Sichuan Province, Bioengineering College, Sichuan University of Science and Engineering, Zigong, China について
Department of Liquor Making Engineering, Moutai College, Renhuai, China について
Sun Qun について
Key Laboratory of Bio-Resource and Eco-Environment of Ministry of Education, College of Life Sciences, Sichuan University, Chengdu, People’s Republic of China について
Zhao Hai について
CAS Key Laboratory of Environmental and Applied Microbiology, Environmental Microbiology Key Laboratory of Sichuan Province, Chengdu Institute of Biology, Chinese Academy of Sciences, Chengdu, People’s Republic of China について
Microbial Cell Factories (Web) について
相互作用 について
酵素 について
大腸菌 について
アミラーゼ について
澱粉 について
糖化 について
発酵 について
真菌類 について
結合部位 について
α-アミラーゼ について
小麦澱粉 について
ヘキソース について
アルドース について
ピラノシド について
グルコシド について
三糖類 について
マルトオリゴ糖 について
アルカリ耐性α-アミラーゼ について
GH135サブファミリー について
相乗作用 について
Daqu について
酒類一般 について
中国 について
フレーバ について
α-アミラーゼ について
生化学 について