Radomirovic Mirjana について
Center of Excellence for Molecular Food Sciences, Department of Biochemistry, University of Belgrade-Faculty of Chemistry, Belgrade, Serbia について
Minic Simeon について
Center of Excellence for Molecular Food Sciences, Department of Biochemistry, University of Belgrade-Faculty of Chemistry, Belgrade, Serbia について
Stanic-Vucinic Dragana について
Center of Excellence for Molecular Food Sciences, Department of Biochemistry, University of Belgrade-Faculty of Chemistry, Belgrade, Serbia について
Nikolic Milan について
Center of Excellence for Molecular Food Sciences, Department of Biochemistry, University of Belgrade-Faculty of Chemistry, Belgrade, Serbia について
Van Haute Sam について
Ghent University Global Campus, Yeonsu-gu, Incheon, South Korea について
Van Haute Sam について
Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Ghent, Belgium について
Rajkovic Andreja について
Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Ghent, Belgium について
Rajkovic Andreja について
Department of Food Safety and Quality Management,University of Belgrade-Faculty of Agriculture, Belgrade, Serbia について
Cirkovic Velickovic Tanja について
Center of Excellence for Molecular Food Sciences, Department of Biochemistry, University of Belgrade-Faculty of Chemistry, Belgrade, Serbia について
Cirkovic Velickovic Tanja について
Ghent University Global Campus, Yeonsu-gu, Incheon, South Korea について
Cirkovic Velickovic Tanja について
Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Ghent, Belgium について
Cirkovic Velickovic Tanja について
Serbian Academy of Sciences and Arts, Belgrade, Serbia について
Food Hydrocolloids について
凝集 について
酸化 について
ラジカル について
リン について
疎水性 について
色素 について
消化 について
ペプシン について
ラクトグロブリン について
β構造 について
生物活性 について
免疫グロブリンE について
スピルリナ について
共有結合 について
非共有結合 について
β-ラクトグロブリン について
フィコシアノビリンリン について
機能性食品 について
抗酸化特性 について
熱凝集 について
消化性 について
食品蛋白質 について
食品の化学・栄養価 について
食品の品質 について
フィコシアノビリン について
修飾 について
β-ラクトグロブリン について
抗酸化特性 について
消化 について
安定性 について