Ma Ning について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Nanjing, 210023, China について
Tao Hongling について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Nanjing, 210023, China について
Du Hengjun について
Department of Food Science, University of Massachusetts, Amherst, MA, 01003, USA について
Zhao Liyan について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, 210095, China について
Hu Qiuhui について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Nanjing, 210023, China について
Xiao Hang について
Department of Food Science, University of Massachusetts, Amherst, MA, 01003, USA について
Journal of Food Science について
粉体 について
クッキー について
グリコーゲン について
血清 について
代謝産物 について
栄養価 について
スーパーオキシドジスムターゼ について
マッシュルーム について
キシメジ属 について
グルタチオンペルオキシダーゼ について
尿素態窒素 について
脂肪族アルコール について
脂肪族カルボン酸 について
第二アルコール について
ヒドロキシ酸 について
脂肪族アルデヒド について
抗酸化酵素 について
抗疲労作用 について
抗疲労 について
抗酸化能 について
血液尿素窒素 について
グリコーゲン について
マツタケ について
マロンジアルデヒド について
マウス について
マッシュルーム について
粉末 について
Tricholoma について
強化 について
機能性 について
クッキー について
抗疲労効果 について