Awin Tahani について
Laboratory of Natural Products, Institute of Bioscience, Universiti Putra Malaysia, Serdang, Malaysia について
Awin Tahani について
Department of Chemistry, Faculty of Science, University of Benghazi, Benghazi, Libya について
Mediani Ahmed について
Atta-ur-Rahman Institute for Natural Product Discovery, Universiti Teknologi MARA, Bandar Puncak Alam, Malaysia について
Mohd Faudzi Siti Munirah について
Laboratory of Natural Products, Institute of Bioscience, Universiti Putra Malaysia, Serdang, Malaysia について
Mohd Faudzi Siti Munirah について
Department of Chemistry, Faculty of Science, Universiti Putra Malaysia, Serdang, Malaysia について
Maulidiani について
School of Fundamental Science, Universiti Malaysia Terengganu, Kuala Nerus, Malaysia について
Leong Sze Wei について
Laboratory of Natural Products, Institute of Bioscience, Universiti Putra Malaysia, Serdang, Malaysia について
Leong Sze Wei について
Department of Microbiology, Faculty of Biotechnology and Biomolecular Sciences, Universiti Putra Malaysia, Serdang, Malaysia について
Shaari Khozirah について
Laboratory of Natural Products, Institute of Bioscience, Universiti Putra Malaysia, Serdang, Malaysia について
Shaari Khozirah について
Department of Chemistry, Faculty of Science, Universiti Putra Malaysia, Serdang, Malaysia について
Abas Faridah について
Laboratory of Natural Products, Institute of Bioscience, Universiti Putra Malaysia, Serdang, Malaysia について
Abas Faridah について
Department of Food Science, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, Serdang, Malaysia について
International Journal of Food Properties について
NMR【磁気共鳴】 について
アミノ酸 について
グルコシダーゼ について
生物活性 について
テルペノイド について
ウコン属 について
根茎 について
タンデム質量分析 について
α-グルコシダーゼ について
脂肪族アルコール について
脂肪族塩素化合物 について
トリハロメタン について
脂肪酸 について
カルボン酸エステル について
ジエン について
フェノール類 について
フェノールエーテル について
エノン について
ジケトン について
メタボロミクス について
クルクミノイド について
Curcuma mangga について
多変量データ解析 について
核磁気共鳴 について
α-グルコシダーゼ阻害 について
液体クロマトグラフィー質量分析 について
食品の化学・栄養価 について
植物の生化学 について
野菜とその加工品 について
食品の品質 について
酵素一般 について
Curcuma について
画分 について
α-グルコシダーゼ について
阻害化合物 について
同定 について