Nyitrai Akos について
Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Institute of Food Science and Technology, Department of Postharvest, Commercial and Sensory Science, 1118 Budapest, Villanyi ut 29-43., Hungary について
Urbin Agnes について
Budapest University of Technology and Economics, Faculty of Mechanical Engineering, Department of Mechatronics, Optics and Mechanical Engineering Informatics, 1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 4-6., Hungary について
Nagy Balazs Vince について
Budapest University of Technology and Economics, Faculty of Mechanical Engineering, Department of Mechatronics, Optics and Mechanical Engineering Informatics, 1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 4-6., Hungary について
Sipos Laszlo について
Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Institute of Food Science and Technology, Department of Postharvest, Commercial and Sensory Science, 1118 Budapest, Villanyi ut 29-43., Hungary について
Food Quality and Preference について
反射率 について
マスキング について
官能検査 について
分散分析 について
照明 について
輝度 について
ココア について
チョコレート について
色差 について
スペクトル について
アンバ について
赤色光 について
青色光 について
CIELAB について
単色 について
単色 について
多色 について
色座標と差異 について
生存分析 について
CIE Lab* について
アノマロスコープ について
食品の品質 について
感覚 について
マスキング について
ココア について
含量 について
チョコレート について
着色 について
環境 について