Ding Lixian について
Hubei Hongshan Laboratory, National Research and Development Centre for Egg Processing, College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, 430070, China について
Xia Minquan について
Hubei Hongshan Laboratory, National Research and Development Centre for Egg Processing, College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, 430070, China について
Zeng Qi について
Hubei Hongshan Laboratory, National Research and Development Centre for Egg Processing, College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, 430070, China について
Zhao Qiannan について
Hubei Hongshan Laboratory, National Research and Development Centre for Egg Processing, College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, 430070, China について
Cai Zhaoxia について
Hubei Hongshan Laboratory, National Research and Development Centre for Egg Processing, College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, 430070, China について
Zhu Zhihui について
College of Engineering, Huazhong Agricultural University, Wuhan, 430070, China について
LWT - Food Science and Technology について
凝集 について
超音波 について
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卵白 について
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卵白 について
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