Yan Minghui について
State Key Laboratory of Dairy Biotechnology, Shanghai Engineering Research Center of Dairy Biotechnology, Dairy Research Institute, Bright Dairy & Food Co., Ltd., Shanghai, 200436, China について
Wang Bing-hua について
Department of Central Laboratory, Jing’an District Center Hospital of Shanghai, Fudan University, Shanghai, 200040, China について
Wang Bing-hua について
Laboratory of Tumor Immunology, Department of Anatomy, Histology, and Embryology, School of Basic Medical Sciences, Fudan University, Shanghai, 200032, China について
Sang Jiuhua について
Community Health Service Center of Pengpu Town, Jing’an District, Shanghai, 200436, China について
Zhou Yanni について
Diagnosis Laboratory, Institut Louis Malarde, Papeete, 98713, Tahiti, French Polynesia について
Wang Guojiao について
State Key Laboratory of Dairy Biotechnology, Shanghai Engineering Research Center of Dairy Biotechnology, Dairy Research Institute, Bright Dairy & Food Co., Ltd., Shanghai, 200436, China について
Tabrac Hei-tsai について
Diagnosis Laboratory, Institut Louis Malarde, Papeete, 98713, Tahiti, French Polynesia について
der Meister Tsiba Jr について
Diagnosis Laboratory, Institut Louis Malarde, Papeete, 98713, Tahiti, French Polynesia について
Yu Yang について
Thankcome Biological Science and Technology (Su Zhou) Co., Ltd., Suzhou, 215321, China について
Miao Junli について
State Key Laboratory of Dairy Biotechnology, Shanghai Engineering Research Center of Dairy Biotechnology, Dairy Research Institute, Bright Dairy & Food Co., Ltd., Shanghai, 200436, China について
Liu Zhenmin について
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You Chunping について
State Key Laboratory of Dairy Biotechnology, Shanghai Engineering Research Center of Dairy Biotechnology, Dairy Research Institute, Bright Dairy & Food Co., Ltd., Shanghai, 200436, China について
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