Huyst Arne M.R. について
Particle and Interfacial Technology Group (PaInT), Department of Green Chemistry and Technology, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure Links 653, Gent, 9000, Belgium について
Deleu Lomme J. について
Laboratory of Food Chemistry and Biochemistry and Leuven Food Science and Nutrition Research Centre (LFoRCe), Faculty of Bioscience Engineering, KU Leuven, Kasteelpark Arenberg 20, Leuven, 3001, Belgium について
Luyckx Trui について
Research Group Food Chemistry and Human Nutrition, Department of Food Technology, Safety and Health, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure Links 653, Gent, 9000, Belgium について
Buyst Dieter について
NMR-STRUCT Group, Department of Organic and Macromolecular Chemistry, Faculty of Sciences, Ghent University, Krijgslaan 281, Gent, 9000, Belgium について
Van Camp John について
Research Group Food Chemistry and Human Nutrition, Department of Food Technology, Safety and Health, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure Links 653, Gent, 9000, Belgium について
Delcour Jan A. について
Laboratory of Food Chemistry and Biochemistry and Leuven Food Science and Nutrition Research Centre (LFoRCe), Faculty of Bioscience Engineering, KU Leuven, Kasteelpark Arenberg 20, Leuven, 3001, Belgium について
Van der Meeren Paul について
Particle and Interfacial Technology Group (PaInT), Department of Green Chemistry and Technology, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure Links 653, Gent, 9000, Belgium について
Food Hydrocolloids について
蛍光 について
熱処理 について
粒度分布 について
乳濁液 について
アミロイド について
クリーム について
鶏卵 について
食品加工 について
糖化 について
卵白 について
湿潤 について
複合体 について
グリコシル化 について
主成分分析 について
線維症 について
アミロイド様線維 について
共役 について
乾燥と湿熱 について
ニワトリ卵白 について
水中油エマルション について
食品の品質 について
食品蛋白質 について
食品添加剤 について
アミロイド について
原線維形成 について
誘導 について
湿潤 について
鶏卵 について
白色 について
調製 について
水中油 について
乳濁液 について
コロイド安定性 について