Yu Binbin について
College of Food Science, Southwest University, Chongqing 400715, China について
Yu Binbin について
National Demonstration Center for Experimental Food Science and Technology Education, Southwest University, Chongqing 400715, China について
College of Animal Science and Technology, Southwest University, Chongqing 400715, China について
Wang Bei について
College of Food Science, Southwest University, Chongqing 400715, China について
Zhang Na について
Key Laboratory of Food Science and Engineering of Heilongjiang Province, College of Food Engineering, Harbin University of Commerce, Harbin 150076, China について
Bak Kathrine H. について
Institute of Food Safety, Food Technology and Veterinary Public Health, University of Veterinary Medicine Vienna, Veterinaerplatz 1, 1210 Vienna, Austria について
Soladoye Olugbenga P. について
Agriculture and Agri-Food Canada, Government of Canada, Lacombe Research and Development Centre, 6000 C&E Trail, Lacombe, Alberta T4L 1W1, Canada について
Aluko Rotimi E. について
Department of Food and Human Nutritional Sciences, University of Manitoba, Winnipeg, Manitoba R3T 2N2, Canada について
Zhang Yuhao について
College of Food Science, Southwest University, Chongqing 400715, China について
Zhang Yuhao について
National Demonstration Center for Experimental Food Science and Technology Education, Southwest University, Chongqing 400715, China について
College of Food Science, Southwest University, Chongqing 400715, China について
National Demonstration Center for Experimental Food Science and Technology Education, Southwest University, Chongqing 400715, China について
Food Chemistry について
熱分解 について
官能検査 について
食品 について
加水分解 について
ペプチド について
Maillard反応 について
コラーゲン について
糖化 について
限外濾過 について
塩味 について
ソウギョ について
グリコシル化 について
蛍光分光法 について
遊離アミノ酸 について
ヘキソサミン について
酵素加水分解 について
Maillard反応ペプチド について
コラーゲン について
Maillard反応 について
塩味 について
グルコサミン について
電子舌 について
官能評価 について
食品の化学・栄養価 について
グルコサミン について
誘導 について
糖化 について
Maillard反応 について
ペプチド について
塩味 について
増強 について