Al-Ansi Waleed について
School of Food Science and Technology, State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, 214122, China について
Al-Ansi Waleed について
National Engineering Research Center for Functional Food, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, 214122, China について
Al-Ansi Waleed について
Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Agriculture, Food and Environment, Sana’a University, Sana’a, Yemen について
Zhang Ying について
China National Research Institute of Food & Fermentation Industries, Beijing, 100027, China について
Alkawry Talal Abdulrazzak Ali について
Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Agriculture, Food and Environment, Sana’a University, Sana’a, Yemen について
Al-Adeeb Abduqader について
School of Biotechnology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, 214122, China について
Mahdi Amer Ali について
School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, 212013, China について
Mahdi Amer Ali について
Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Agriculture, Food and Environment, Sana’a University, Sana’a, Yemen について
Al-Maqtari Qais Ali について
School of Food Science and Technology, State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, 214122, China について
Al-Maqtari Qais Ali について
Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Agriculture, Food and Environment, Sana’a University, Sana’a, Yemen について
Al-Maqtari Qais Ali について
Department of Biology, Faculty of Science, Sana’a University, Sana’a, Yemen について
Ahmed Aqsa について
School of Biotechnology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, 214122, China について
Mushtaq Bilal Sajid について
School of Food Science and Technology, State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, 214122, China について
Mushtaq Bilal Sajid について
National Engineering Research Center for Functional Food, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, 214122, China について
Fan Mingcong について
School of Food Science and Technology, State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, 214122, China について
Fan Mingcong について
National Engineering Research Center for Functional Food, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, 214122, China について
School of Food Science and Technology, State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, 214122, China について
National Engineering Research Center for Functional Food, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, 214122, China について
Qian Haifeng について
School of Food Science and Technology, State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, 214122, China について
Qian Haifeng について
National Engineering Research Center for Functional Food, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, 214122, China について
Yang Lianzhan について
School of Food Science and Technology, State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, 214122, China について
Yang Lianzhan について
National Engineering Research Center for Functional Food, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, 214122, China について
Pan Qifeng について
School of Food Science and Technology, State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, 214122, China について
Pan Qifeng について
National Engineering Research Center for Functional Food, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, 214122, China について
Wang Li について
School of Food Science and Technology, State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, 214122, China について
Wang Li について
National Engineering Research Center for Functional Food, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, 214122, China について
LWT - Food Science and Technology について
NMR【磁気共鳴】 について
粉体 について
パン について
オオムギ について
生地 について
グルテン について
製パン について
発芽 について
栄養価 について
食品特性 について
高地 について
βグルカン について
一日摂取量 について
食品安全性 について
官能特性 について
粉製品 について
製パン について
行動 について
シェルフライフ について
発芽 について