Zhang Ruyue について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Zhang Ruyue について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Zhang Ruyue について
Joint International Research Laboratory of Food Safety, Jiangnan University, No.1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Zhang Ruyue について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Zhang Yilong について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Zhang Yilong について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Zhang Yilong について
Joint International Research Laboratory of Food Safety, Jiangnan University, No.1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Zhang Yilong について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Sun Yating について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Sun Yating について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Sun Yating について
Joint International Research Laboratory of Food Safety, Jiangnan University, No.1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Sun Yating について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Yu Hang について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Yu Hang について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Yu Hang について
Joint International Research Laboratory of Food Safety, Jiangnan University, No.1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Yu Hang について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Yang Fangwei について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Yang Fangwei について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Yang Fangwei について
Joint International Research Laboratory of Food Safety, Jiangnan University, No.1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Yang Fangwei について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Guo Yahui について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Guo Yahui について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Guo Yahui について
Joint International Research Laboratory of Food Safety, Jiangnan University, No.1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Guo Yahui について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Xie Yunfei について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Xie Yunfei について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Xie Yunfei について
Joint International Research Laboratory of Food Safety, Jiangnan University, No.1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Xie Yunfei について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Yao Weirong について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Yao Weirong について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Yao Weirong について
Joint International Research Laboratory of Food Safety, Jiangnan University, No.1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Yao Weirong について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi, Jiangsu Province 214122, China について
Ultrasonics Sonochemistry について
高圧 について
超音波 について
炭素 について
アルドール反応 について
カルボニル化合物 について
Maillard反応 について
フレーバー について
側鎖 について
誘導体化 について
アイソトポマ について
中間体 について
アミノ酸 について
脂肪族アミン について
脂肪族カルボン酸 について
窒素複素環化合物 について
ヘキソース について
アルドース について
超音波 について
アルドール型凝縮 について
Maillard反応 について
ピラジン について
炭素モジュールラベリング について
グルコース について
グリシン について
その他の音響応用 について
食品の化学・栄養価 について
D-グルコース について
L-グリシン について
Maillard反応 について
モデル について
ピラジン について
代替 について
平均 について
アルドール型縮合 について
促進 について
高強度超音波 について