Xie Yisha について
Academy of Food Interdisciplinary Science, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, 116034, Liaoning, China について
Xie Yisha について
National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Liaoning Province Collaborative Innovation Center for Marine Food Deep Processing, Dalian, 116034, Liaoning, China について
Yu Xiliang について
Academy of Food Interdisciplinary Science, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, 116034, Liaoning, China について
Yu Xiliang について
National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Liaoning Province Collaborative Innovation Center for Marine Food Deep Processing, Dalian, 116034, Liaoning, China について
Wang Zheming について
Academy of Food Interdisciplinary Science, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, 116034, Liaoning, China について
Wang Zheming について
National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Liaoning Province Collaborative Innovation Center for Marine Food Deep Processing, Dalian, 116034, Liaoning, China について
Yu Chenxu について
Department of Agricultural and Biosystems Engineering, Iowa State University, Ames, IA, 50010, USA について
Prakash Sangeeta について
School of Agriculture and Food Sciences, The University of Queensland, Brisbane, Queensland, 4072, Australia について
Dong Xiuping について
Academy of Food Interdisciplinary Science, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, 116034, Liaoning, China について
Dong Xiuping について
National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Liaoning Province Collaborative Innovation Center for Marine Food Deep Processing, Dalian, 116034, Liaoning, China について
Food Hydrocolloids について
チキソトロピー について
印刷 について
食品 について
製造原価 について
ゲル について
相乗作用 について
タンパク質 について
動物タンパク質 について
三次元 について
強度 について
動弾性係数 について
製品品質 について
ずり減粘 について
レオロジー特性 について
蛋白質ネットワーク について
ゲル強度 について
筋原線維蛋白質 について
食品蛋白質 について
食品の品質 について
タラ について
蛋白質 について
ゲル について
筋原線維蛋白質 について
濃縮 について
均質化 について
相乗効果 について