Chen Bo-Ru について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, 510640, China について
Chen Bo-Ru について
Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou 510641, China について
Wang Zhi-Ming について
College of food science and technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, 430070, China について
Lin Jia-Wei について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, 510640, China について
Lin Jia-Wei について
Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou 510641, China について
Wen Qing-Hui について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, 510640, China について
Wen Qing-Hui について
Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou 510641, China について
Xu Fei-Yue について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, 510640, China について
Xu Fei-Yue について
Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou 510641, China について
Li Jian について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, 510640, China について
Li Jian について
Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou 510641, China について
Wang Rui について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, 510640, China について
Wang Rui について
Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou 510641, China について
Zeng Xin-An について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, 510640, China について
Zeng Xin-An について
Guangdong Key Laboratory of Food Intelligent Manufacturing, Foshan University, Foshan, Guangdong 528225, China について
Zeng Xin-An について
Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou 510641, China について
Zeng Xin-An について
Preparatory Office of Yangjiang Applied Undergraduate College, Yangjiang, 529500, China について
Food Hydrocolloids について
接触角 について
相互作用 について
エステル化 について
乳濁液 について
ゲル について
疎水性 について
安定剤 について
コーンスターチ について
澱粉 について
ワックス について
化工澱粉 について
澱粉粒 について
薬物放出 について
Pickeringエマルション について
見掛粘度 について
パルス電場 について
ワキシートウモロコシ澱粉 について
エステル化 について
ゲル状Pickeringエマルション について
ゲル化機構 について
食品の品質 について
パルス電場 について
エステル について
ワックス について
トウモロコシ澱粉 について
乳化性能 について