Tanaka Ryusuke について
Department of Marine Biology and Environmental Sciences, Faculty of Agriculture, University of Miyazaki, Miyazaki, Japan について
Nakazawa Naho について
Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, Tokyo, Japan について
Fukushima Hideto について
Department of Marine Science and Resources, Nihon University, Fujisawa, Kanagawa, Japan について
Watanabe Manabu について
Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, Tokyo, Japan について
Maekawa Kimihiko について
Department of Research and Development, Fishing Boat and System Engineering Association of Japan, Tokyo, Japan について
Okano Toshiyuki について
Department of Research and Development, Fishing Boat and System Engineering Association of Japan, Tokyo, Japan について
Hiraishi Kazuo について
Department of Research and Development, Fishing Boat and System Engineering Association of Japan, Tokyo, Japan について
Okazaki Emiko について
Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, Tokyo, Japan について
Journal of Aquatic Food Product Technology について
温度 について
酸化 について
冷凍貯蔵 について
貯蔵 について
過酸化物 について
シェルフライフ について
脂質 について
凍結 について
ビタミンE について
ヒト について
過酸化物価 について
新鮮度 について
脂質酸化 について
保存温度 について
冷凍貯蔵 について
サバ について
過酸化物値 について
ビタミンE について
K値 について
pH について
動物性水産食品 について
Scomber について
食肉 について
脂質 について
K値 について
初期 について
鮮度 について
冷凍 について
貯蔵温度 について
貯蔵期間 について