Pink Aimee E. について
School of Social Sciences (Psychology), Nanyang Technological University, Singapore について
Pink Aimee E. について
Department of Psychology, Swansea University, Swansea, UK について
Stylianou Katerina S. について
School of Public Health (Environmental Health Sciences), University of Michigan, USA について
Ling Lee Li について
School of Social Sciences (Psychology), Nanyang Technological University, Singapore について
Jolliet Olivier について
School of Social Sciences (Psychology), Nanyang Technological University, Singapore について
Cheon Bobby K. について
School of Social Sciences (Psychology), Nanyang Technological University, Singapore について
Cheon Bobby K. について
Singapore Institute for Clinical Sciences, Agency for Science, Technology and Research (A*STAR), Singapore について
Cheon Bobby K. について
Eunice Kennedy Shriver National Institute of Child Heath and Human Development, National Institutes of Health, USA について
Food Quality and Preference について
消費者 について
消費者行動 について
食品 について
利益 について
リスク について
炭素 について
女性 について
有効性 について
環境影響 について
カーボンフットプリント について
QALY について
環境条件 について
環境リスク について
フットプリント について
食品ラベル について
食品一般 について
消費 について
意図 について
食品 について
環境影響 について