Zhao Tengfei について
Zhejiang Provincial Key Laboratory of Health Risk Factors for Seafood, Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, College of Food and Pharmacy, Zhejiang Ocean University, Zhoushan, China について
Sheng Bulei について
Department of Food Science, Aarhus University, Aarhus, Denmark について
Ying Xiaoguo について
Zhejiang Provincial Key Laboratory of Health Risk Factors for Seafood, Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, College of Food and Pharmacy, Zhejiang Ocean University, Zhoushan, China について
Ying Xiaoguo について
College of Biosystems Engineering and Food Science, Zhejiang University, Hangzhou, China について
Sanmartin Chiara について
Department of Agriculture, Food and Environment (DAFE), Pisa University, Pisa, Italy について
Benjakul Soottawat について
International Center of Excellence in Seafood Science and Innovation, Faculty of Agro-Industry, Prince of Songkla University, Hat Yai, Songkhla, Thailand について
Ma Lukai について
Guangdong Provincial Key Laboratory of Lingnan Specialty Food Science and Technology, College of Light Industry and Food, Zhongkai University of Agriculture and Engineering, Guangzhou, China について
Ma Lukai について
Academy of Contemporary Agricultural Engineering Innovations, Zhongkai University of Agriculture and Engineering, Guangzhou, China について
Xiao Gengsheng について
Guangdong Provincial Key Laboratory of Lingnan Specialty Food Science and Technology, College of Light Industry and Food, Zhongkai University of Agriculture and Engineering, Guangzhou, China について
Liu Guoqin について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, China について
International Journal of Food Science and Technology について
酸化 について
アルコール について
アルデヒド について
ケトン について
トリグリセリド について
不飽和脂肪酸 について
魚油 について
酵母 について
脂質 について
代謝産物 について
微分 について
冷蔵 について
脂肪酸組成 について
昇温 について
リピドミクス について
酸値 について
脂肪酸組成 について
大きなイエロークローカ(Larimichthys crocea) について
リピドミクス について
リン脂質 について
揮発成分 について
野菜とその加工品 について
食品包装 について
食用油脂,マーガリン について
動物性水産食品 について
食品の化学・栄養価 について
低温貯蔵 について
水産物 について
脂質 について
役割 について
大型 について
リピドミクス について
研究 について