State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jia... について
Liu Yan-jun について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jia... について
Nian Bin-bin について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jia... について
Cao Xin-yu について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jia... について
Tan Chin-ping について
Department of Food Technology, Faculty of Food Science and Technology, University Putra Malaysia, Selangor 410500, Malaysia について
Liu Yuan-fa について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jia... について
Xu Yong-jiang について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jia... について
Food Chemistry について
イオン について
界面 について
赤方偏移 について
分光分析 について
トリグリセリド について
消化 について
フライイング について
リパーゼ について
細胞毒性 について
ジュース飲料 について
分子動力学 について
遊離脂肪酸 について
エポキシ基 について
分子動力学シミュレーション について
放出速度 について
ディープフライ油 について
エポキシ基 について
消化 について
分子動力学シミュレーション について
リパーゼ について
食品の化学・栄養価 について
食用油脂,マーガリン について
酵素一般 について
分子動力学 について
トリグリセリド について
消化 について
エポキシ基 について