College of Life Science, Xinyang Normal University, Xinyang, 464000, China について
Tea Plant Biology Key Laboratory of Henan Province, Xinyang, 464000, China について
Li Zhifan について
College of Food and Bioengineering, Henan University of Science and Technology, Luoyang, 471023, China について
College of Life Science, Xinyang Normal University, Xinyang, 464000, China について
Sun Haomin について
College of Food and Bioengineering, Henan University of Science and Technology, Luoyang, 471023, China について
Zheng Shuqing について
College of Life Science, Xinyang Normal University, Xinyang, 464000, China について
Luo Denglin について
College of Food and Bioengineering, Henan University of Science and Technology, Luoyang, 471023, China について
Li Yingying について
College of Life Science, Xinyang Normal University, Xinyang, 464000, China について
Wang Yuntao について
College of Food and Bioengineering, Zhengzhou University of Light Industry, Zhengzhou, 450001, PR China について
Shah Bakht Ramin について
University of South Bohemia in Ceske Budejovice, Faculty of Fisheries and Protection of Waters, South Bohemian Research Center of Aquaculture and Biodiversity of Hydrocenoses, Institute of Aquaculture and Protection of Waters, Na Sadkach, 1780, 37005, Ceske Budejovice, Czech Republic について
LWT - Food Science and Technology について
粘度 について
レオロジー について
ネットワーク について
乳濁液 について
リゾチーム について
キサンタンゴム について
流動化 について
三次元 について
水相 について
液滴径 について
ナノ粒子 について
共焦点レーザ顕微鏡 について
ずり減粘 について
Pickeringエマルション について
レオロジー特性 について
粒子濃度 について
キサンタンガム について
リゾチーム について
Pickeringエマルション について
微細構造 について
レオロジー特性 について
食品蛋白質 について
食品の品質 について
キサンタンガム について
粒子濃度 について
Pickeringエマルション について
安定化 について
微細構造 について