College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100083, China について
National Engineering Research Center for Fruits and Vegetables Processing, Beijing, 100193, China について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Agriculture, Beijing, 100193, China について
Cui Ranran について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100083, China について
Cui Ranran について
National Engineering Research Center for Fruits and Vegetables Processing, Beijing, 100193, China について
Cui Ranran について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Agriculture, Beijing, 100193, China について
Lu Shuyu について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100083, China について
Lu Shuyu について
National Engineering Research Center for Fruits and Vegetables Processing, Beijing, 100193, China について
Lu Shuyu について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Agriculture, Beijing, 100193, China について
Hu Xinna について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100083, China について
Hu Xinna について
National Engineering Research Center for Fruits and Vegetables Processing, Beijing, 100193, China について
Hu Xinna について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Agriculture, Beijing, 100193, China について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100083, China について
National Engineering Research Center for Fruits and Vegetables Processing, Beijing, 100193, China について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Agriculture, Beijing, 100193, China について
Song Yi について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100083, China について
Song Yi について
National Engineering Research Center for Fruits and Vegetables Processing, Beijing, 100193, China について
Song Yi について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Agriculture, Beijing, 100193, China について
Hu Xiaosong について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100083, China について
Hu Xiaosong について
National Engineering Research Center for Fruits and Vegetables Processing, Beijing, 100193, China について
Hu Xiaosong について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Agriculture, Beijing, 100193, China について
Food Hydrocolloids について
遠心力 について
粘弾性 について
遠心分離 について
乳濁液 について
塩化ナトリウム について
イオン強度 について
三次元 について
高分解能 について
生体組織工学 について
ずり減粘 について
O/W型 について
生物医学 について
Pickeringエマルション について
三次元印刷 について
セルロースナノ結晶 について
セルロースナノ結晶 について
高内部相エマルション について
レオロジー について
3D印刷 について
食品の品質 について
食品蛋白質 について
3D印刷 について
セルロースナノ結晶 について
安定化 について
Pickeringエマルション について