Yang Ping について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Research Center for Food Additive Engineering Technology, Laboratory of Molecular Sensory Science, Beijing Technology and Business University (BTBU), China について
Yu Mingguang について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Research Center for Food Additive Engineering Technology, Laboratory of Molecular Sensory Science, Beijing Technology and Business University (BTBU), China について
Song Huanlu について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Research Center for Food Additive Engineering Technology, Laboratory of Molecular Sensory Science, Beijing Technology and Business University (BTBU), China について
Xu Yongquan について
National Engineering Research Center for Tea Industry, Chinese Academy of Agricultural Sciences Tea Research Institute, China について
Lin Yanping について
College of Tea and Food Science, Wuyi University, China について
Granvogl Michael について
Department of Food Chemistry and Analytical Chemistry (170a), Faculty of Natural Sciences, Institute for Food Chemistry, University of Hohenheim, Germany について
Journal of Agricultural and Food Chemistry について
茶 について
臭気 について
希釈 について
ガスクロマトグラフィー について
芳香 について
葉 について
フレーバー について
脂肪族アルデヒド について
酸素複素環化合物 について
ヒドロキシケトン について
鎖状モノテルペン について
アルデヒド について
Camellia sinensis について
Rougui Wuyi Rock茶 について
感覚指向フレーバ分析 について
芳香活性化合物 について
芳香抽出希釈分析 について
臭気活性値 について
ガスクロマトグラフィー-オルファクトメトリー-質量分析 について
食品の分析 について
食品の化学・栄養価 について
(Z)-3-ヘキセン-1-オール について
3-メチルブタナール について
感覚 について
フレーバ について
分析 について
火災 について
ROCK について
茶 について
活性化合物 について
キャラクタリゼーション について
ロースティング について