Kouhsari Fatemeh について
Department of Food Science, Engineering and Technology, College of Agriculture and Natural Resources, University of Tehran, Karaj, Iran について
Kouhsari Fatemeh について
Department of Research and Development, Zarkam Company, Zar Industrial and Research Group, Hashtgerd, Iran について
Saberi Farzad について
Department of Research and Development, Zarkam Company, Zar Industrial and Research Group, Hashtgerd, Iran について
Saberi Farzad について
Department of Food Science and Technology, Science and Research Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran について
Kowalczewski Przemyslaw Lukasz について
Department of Food Technology of Plant Origin, Poznan University of Life Sciences, 31 Wojska Polskiego St., 60-624, Poznan, Poland について
Lorenzo Jose M. について
Centro Tecnologico de la Carne de Galicia, Avda. Galicia n° 4, Parque Tecnologico de Galicia, San Cibrao das Vinas, 32900, Ourense, Spain について
Lorenzo Jose M. について
Area de Tecnologia de los Alimentos, Facultad de Ciencias de Ourense, Universidad de Vigo, 32004, Ourense, Spain について
Kieliszek Marek について
Department of Food Biotechnology and Microbiology, Institute of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159 C, 02-776, Warsaw, Poland について
LWT - Food Science and Technology について
走査電子顕微鏡 について
弾性 について
比色分析 について
生地 について
ビスケット について
パーム油 について
ベーカリー製品 について
ベーキング について
画像処理 について
褐変 について
硬度 について
構造特性 について
フラクタル について
カノーラ油 について
一様分布 について
カノーラ油 について
パーム油 について
パーム核脂肪 について
ビスケット について
画像処理 について
硬質 について
生地 について
ビスケット について
構造特性 について
脂肪 について