An Jiayi について
Department of Food Science, School of Forestry, Northeast Forestry University, Harbin, People’s Republic of China について
Adelina Nadya Mara について
Department of Food Science, School of Forestry, Northeast Forestry University, Harbin, People’s Republic of China について
Zhang Ligang について
College of Food Science, Northeast Agricultural University, Harbin, People’s Republic of China について
Zhao Yuhong について
Department of Food Science, School of Forestry, Northeast Forestry University, Harbin, People’s Republic of China について
Zhao Yuhong について
Key Laboratory of Forest Food Resources Utilization of Heilongjiang Province, Harbin, People’s Republic of China について
Journal of Food Processing and Preservation について
化学組成 について
高温 について
石油 について
カロチノイド について
ビタミンE について
脂肪酸組成 について
ナッツ類 について
褐変 について
接木 について
昇温 について
オウシュウアカマツ について
FTIRスペクトル について
酸化安定性 について
抗酸化活性 について
化学成分 について
野菜とその加工品 について
石油 について
収量 について
色 について
化学組成 について
抗酸化活性 について
酸化安定性 について
グラフト について
マツ について
ナット について
Pinus について
焙焼 について
前処理 について