Wang Pengkai について
College of Food Science and Technology, Guangdong Ocean University, Guangdong Provincial Key Laboratory of Aquatic Product Processing and Safety, Guangdong Provincial Engineering Technology Research Center of Seafood, Guangdong Province Engineering Laboratory for Marine Biological Product... について
Wang Pengkai について
Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China について
Gao Yifan について
School of Biological Science and Biotechnology, Minnan Normal University, Zhangzhou, 363000, PR China について
Wang Daqing について
School of Biological Science and Biotechnology, Minnan Normal University, Zhangzhou, 363000, PR China について
Huang Zhili について
School of Biological Science and Biotechnology, Minnan Normal University, Zhangzhou, 363000, PR China について
Fei Peng について
School of Biological Science and Biotechnology, Minnan Normal University, Zhangzhou, 363000, PR China について
Food Hydrocolloids について
NMR【磁気共鳴】 について
赤外スペクトル について
粘度 について
陽子 について
ゲル について
ゲル化 について
アミノ酸 について
アミド化 について
ペクチン について
X線光電子スペクトル について
カルボキシ基 について
酸性 について
ヒドロゲル について
脂肪族アミン について
脂肪族カルボン酸 について
ジカルボン酸 について
第一アミン について
澱粉以外の多糖類 について
食品の品質 について
アミノ酸 について
アミド化 について
ペクチン について
調製 について
キャラクタリゼーション について
ハイドロコロイド について
応用 について