Gong Er Sheng について
School of Public Health and Health Management, Gannan Medical University, Ganzhou, 341000, China について
College of Food Science, Key Laboratory of Healthy Food Nutrition and Innovative Manufacturing of Liaoning Province, National R&D Professional Center for Berry Processing, Shenyang Agricultural University, Shenyang, 110866, China について
Li Binxu について
College of Food Science, Key Laboratory of Healthy Food Nutrition and Innovative Manufacturing of Liaoning Province, National R&D Professional Center for Berry Processing, Shenyang Agricultural University, Shenyang, 110866, China について
Podio Natalia S について
Instituto de Ciencia y Tecnologia de Alimentos Cordoba (ICYTAC), CONICET, ISIDSA-SECYT-UNC, University City, Bv. Filloy s/n, SECYT, 5000 Cordoba, Argentina について
Chen Hongyu について
Institute of Edible Fungi, Shanghai Academy of Agricultural Science, Shanghai, 201403, China について
Li Tong について
Department of Food Science, Cornell University, Ithaca, 14853-7201, United States について
Sun Xiyun について
College of Food Science, Key Laboratory of Healthy Food Nutrition and Innovative Manufacturing of Liaoning Province, National R&D Professional Center for Berry Processing, Shenyang Agricultural University, Shenyang, 110866, China について
Gao Ningxuan について
College of Food Science, Key Laboratory of Healthy Food Nutrition and Innovative Manufacturing of Liaoning Province, National R&D Professional Center for Berry Processing, Shenyang Agricultural University, Shenyang, 110866, China について
Wu Wenlong について
Institute of Botany, Jiangsu Province and Chinese Academy of Sciences, Nanjing, 210014, China について
Yang Tianran について
Office of Teaching and Global Affairs, South China University of Technology, Guangzhou, 510641, China について
Xin Guang について
College of Food Science, Key Laboratory of Healthy Food Nutrition and Innovative Manufacturing of Liaoning Province, National R&D Professional Center for Berry Processing, Shenyang Agricultural University, Shenyang, 110866, China について
Tian Jinlong について
College of Food Science, Key Laboratory of Healthy Food Nutrition and Innovative Manufacturing of Liaoning Province, National R&D Professional Center for Berry Processing, Shenyang Agricultural University, Shenyang, 110866, China について
College of Food Science, Key Laboratory of Healthy Food Nutrition and Innovative Manufacturing of Liaoning Province, National R&D Professional Center for Berry Processing, Shenyang Agricultural University, Shenyang, 110866, China について
Liu Changjiang について
College of Food Science, Key Laboratory of Healthy Food Nutrition and Innovative Manufacturing of Liaoning Province, National R&D Professional Center for Berry Processing, Shenyang Agricultural University, Shenyang, 110866, China について
Zhang Jiyue について
College of Food Science, Key Laboratory of Healthy Food Nutrition and Innovative Manufacturing of Liaoning Province, National R&D Professional Center for Berry Processing, Shenyang Agricultural University, Shenyang, 110866, China について
Liu Rui Hai について
Department of Food Science, Cornell University, Ithaca, 14853-7201, United States について
Journal of the Science of Food and Agriculture について
フェノール類 について
品種 について
アントシアニン について
エラジタンニン について
主成分分析 について
酸素複素環化合物 について
フラボノイド について
芳香族縮合化合物 について
ヒドロキシケトン について
オレフィン化合物 について
多価フェノール について
不飽和カルボン酸 について
脂環式アルコール について
カルボン酸エステル について
ヒドロキシ酸 について
ポリオール について
芳香族ケトン について
ラクトン について
フェノールエーテル について
芳香族カルボン酸 について
ブラックベリー について
抽出物 について
抗酸化活性 について
ブラックベリー について
フェノール類 について
アントシアニン について
抗酸化活性 について
ブースト回帰木 について
植物の生化学 について
食品の化学・栄養価 について
プロアントシアニジン について
回帰木 について
ブラックベリー について
品種 について
抽出物 について
画分 について
抗酸化活性 について
フェノール化合物 について
同定 について