Ehteshami Sakineh について
Department of Horticultural Sciences, Faculty of Agriculture and Natural Resources, University of Hormozgan, Bandar Abbas, Iran について
Dastjerdi Abdolmajid Mirzaalian について
Department of Horticultural Sciences, Faculty of Agriculture and Natural Resources, University of Hormozgan, Bandar Abbas, Iran について
Ramezanian Asghar について
Department of Horticulture Science, School of Agriculture, Shiraz University, Shiraz, Iran について
Etemadipoor Rasool について
Department of Horticultural Sciences, Faculty of Agriculture and Natural Resources, University of Hormozgan, Bandar Abbas, Iran について
Abdollahi Farzin について
Department of Horticultural Sciences, Faculty of Agriculture and Natural Resources, University of Hormozgan, Bandar Abbas, Iran について
Salari Mohammad について
Department of Horticultural Sciences, Faculty of Agriculture and Natural Resources, University of Hormozgan, Bandar Abbas, Iran について
Shamili Mansoore について
Department of Horticultural Sciences, Faculty of Agriculture and Natural Resources, University of Hormozgan, Bandar Abbas, Iran について
Journal of Food Measurement and Characterization について
相対湿度 について
塗料 について
アルミニウム について
被覆 について
有機酸 について
マンゴー について
重量損失 について
生理活性因子 について
滴定酸度 について
硬度 について
可食性 について
溶解性固形物 について
抗酸化活性 について
アルギナート について
可食性コーティング について
抗酸化活性 について
生理活性化合物 について
冷却損傷 について
可食性コーティング について
果実貯蔵 について
果実とその加工品 について
貯蔵 について
マンゴー について
果実 について
有機酸 について
強化 について
可食性 について
アルギン酸塩 について