Zhao Yating について
College of Food Science and Engineering, Harbin University of Commerce, Harbin, 150076, China について
Zhao Yating について
College of Food Science and Engineering, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing, 210023, China について
Chen Fenglian について
College of Food Science and Engineering, Harbin University of Commerce, Harbin, 150076, China について
Gao Chengcheng について
College of Food Science and Engineering, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing, 210023, China について
Feng Xiao について
College of Food Science and Engineering, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing, 210023, China について
Tang Xiaozhi について
College of Food Science and Engineering, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing, 210023, China について
LWT - Food Science and Technology について
X線回折 について
亀裂 について
酸化 について
食品包装 について
静電相互作用 について
相溶性 について
酸敗 について
タンパク質 について
植物油脂 について
引張強さ について
複合膜 について
可食性フィルム について
FTIR分光法 について
モルフォロジー について
抗酸化活性 について
キノア蛋白質 について
Hsian-tsaoガム について
形態 について
フィルム特性 について
抗酸化活性 について
食品の化学・栄養価 について
食品蛋白質 について
キノア について
蛋白質 について
ガム について
生分解性 について
活性 について
物理 について
抗酸化特性 について