Bai Xueyuan について
College of Food Science and Technology, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China について
Bai Xueyuan について
Henan Key Lab of Meat Processing and Quality Safety Control, Henan Agricultural University, Zhengzhou, 450002, China について
Tian Wei について
College of Animal Husbandry and Veterinary Science Engineering, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China について
Yin Feng について
College of Food Science and Technology, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China について
Yin Feng について
Henan Key Lab of Meat Processing and Quality Safety Control, Henan Agricultural University, Zhengzhou, 450002, China について
Xiao Kang について
College of Food Science and Technology, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China について
Xiao Kang について
Henan Key Lab of Meat Processing and Quality Safety Control, Henan Agricultural University, Zhengzhou, 450002, China について
Chen Qingwen について
National Beef Cattle and Yak Industry Technology System Qinghai Yak Breeding and Promotion Service Center, Xining 810016, China について
Chai Rong について
National Beef Cattle and Yak Industry Technology System Qinghai Yak Breeding and Promotion Service Center, Xining 810016, China について
College of Food Science and Technology, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China について
Henan Key Lab of Meat Processing and Quality Safety Control, Henan Agricultural University, Zhengzhou, 450002, China について
Li Jiahui について
College of Food Science and Technology, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China について
Li Jiahui について
Henan Key Lab of Meat Processing and Quality Safety Control, Henan Agricultural University, Zhengzhou, 450002, China について
Zhu Chaozhi について
College of Food Science and Technology, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China について
Zhu Chaozhi について
Henan Key Lab of Meat Processing and Quality Safety Control, Henan Agricultural University, Zhengzhou, 450002, China について
Zhao Gaiming について
College of Food Science and Technology, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China について
Zhao Gaiming について
Henan Key Lab of Meat Processing and Quality Safety Control, Henan Agricultural University, Zhengzhou, 450002, China について
Food Chemistry について
酸化 について
筋肉 について
オキシダーゼ について
グルタチオンレダクターゼ について
脂質 について
ミオグロビン について
酸化還元反応 について
背最長筋 について
食肉加工 について
脂質過酸化 について
ホスホリパーゼA2 について
抗酸化能 について
内因性 について
筋肉内脂肪 について
完全酸化 について
年齢 について
死後時間 について
食肉の酸化還元特性 について
蛋白質酸化 について
脂質酸化 について
ミオグロビンの自動酸化 について
生肉の品質と処理 について
動物性水産食品 について
食品の化学・栄養価 について
初期 について
ヤク について
背最長筋 について
内因性 について
酸化 について
抗酸化特性 について
年齢 について