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J-GLOBAL ID:202202265009199101   整理番号:22A0619458

野菜カロチノイドバイオアクセシビリティに対する乳化製剤の影響

Effect of an Emulsified Formulation on Vegetable Carotenoid Bioaccessibility
著者 (5件):
資料名:
巻: 71  号:ページ: 135-140(J-STAGE)  発行年: 2022年 
JST資料番号: G0238A  ISSN: 1345-8957  CODEN: JOSOAP  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 短報  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
抄録/ポイント:
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分類 (2件):
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消化系一般  ,  食品の化学・栄養価 
物質索引 (1件):
物質索引
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引用文献 (19件):
  • 1) Loskutova, E.; Nolan, J.; Howard, A.; Beatty, S. Macular pigment and its contribution to vision. Nutrients 5, 1962-1969 (2013).
  • 2) Berrow, E.J.; Bartlett, H.E.; Eperjesi, F. The effect of nutritional supplementation on the multifocal electroretinogram in healthy eyes. Doc. Ophthalmol. 132, 123-135 (2016).
  • 3) Nagao, A.; Kotake-Nara, E.; Hase, M. Effects of fats and oils on the bioaccessibility of carotenoids and vitamin E in vegetables. Biosci. Biotechnol. Biochem. 77, 1055-1060 (2013).
  • 4) Dawilai, S.; Muangnoi, C.; Praengamthanachoti, P.; Tuntipopipat, S. Anti-inflammatory activity of bioaccessible fraction from Eryngium foetidum leaves. Biomed. Res. Int. 2013, 958567 (2013).
  • 5) Rodrigues, D.B.; Mariutti, L.R.; Mercadante, A.Z. An in vitro digestion method adapted for carotenoids and carotenoid esters: moving forward towards standardization. Food Funct. 7, 4992-5001 (2016).
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タイトルに関連する用語 (3件):
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