Liu Jianing について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences (CAAS), Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing 100193, China について
Liu Jianing について
Food Quality and Design Group, Wageningen University & Research, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, the Netherlands について
Liu Dazhi について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences (CAAS), Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing 100193, China について
Liu Dazhi について
Laboratory of Food Chemistry, Wageningen University & Research, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, the Netherlands について
Bi Jinfeng について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences (CAAS), Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing 100193, China について
Liu Xuan について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences (CAAS), Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing 100193, China について
Lyu Ying について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences (CAAS), Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing 100193, China について
Verkerk Ruud について
Food Quality and Design Group, Wageningen University & Research, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, the Netherlands について
Dekker Matthijs について
Food Quality and Design Group, Wageningen University & Research, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, the Netherlands について
Food Research International について
最適化 について
遠心分離 について
組合せ について
乳濁液 について
ミセル について
カロチノイド について
消化 について
乳化剤 について
ペクチナーゼ について
非イオン界面活性剤 について
試料調製 について
アクセシビリティ について
ジュース飲料 について
in vitro実験 について
予測モデル について
バイオアクセシビリティ について
複合ジュース について
油 について
エマルション について
酵素処理 について
ミセル画分 について
遠心パラメータ について
粒度分布 について
カロチノイド,その他のテルペノイド について
食品の化学・栄養価 について
粒子サイズ について
ミセル について
消化 について
ジュース について
評価 について