Xiao Yuan について
Guangdong Provincial Key Laboratory of Crop Genetic Improvement, South China Peanut Sub-Center of National Center of Oilseed Crops Improvement, Crops Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Guangzhou, Guangdong Province 510640, China について
Liu Hao について
Guangdong Provincial Key Laboratory of Crop Genetic Improvement, South China Peanut Sub-Center of National Center of Oilseed Crops Improvement, Crops Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Guangzhou, Guangdong Province 510640, China について
Lu Qing について
Guangdong Provincial Key Laboratory of Crop Genetic Improvement, South China Peanut Sub-Center of National Center of Oilseed Crops Improvement, Crops Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Guangzhou, Guangdong Province 510640, China について
Li Haifen について
Guangdong Provincial Key Laboratory of Crop Genetic Improvement, South China Peanut Sub-Center of National Center of Oilseed Crops Improvement, Crops Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Guangzhou, Guangdong Province 510640, China について
Liu Qinjian について
Guangdong Key Laboratory for Crop Germplasm Resources Preservation and Utilization, Agro-biological Gene Research Center, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Guangzhou, Guangdong 510640, China について
Li Shaoxiong について
Guangdong Provincial Key Laboratory of Crop Genetic Improvement, South China Peanut Sub-Center of National Center of Oilseed Crops Improvement, Crops Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Guangzhou, Guangdong Province 510640, China について
Liu Haiyan について
Guangdong Provincial Key Laboratory of Crop Genetic Improvement, South China Peanut Sub-Center of National Center of Oilseed Crops Improvement, Crops Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Guangzhou, Guangdong Province 510640, China について
Varshney Rajeev K. について
State Agricultural Biotechnology Centre, Centre for Crop and Food Innovation, Food Futures Institute, Murdoch University, Murdoch, Western Australia 6150, Australia について
Varshney Rajeev K. について
Center of Excellence in Genomics & Systems Biology, International Crops Research Institute for the Semi-Arid Tropics (ICRISAT), Hyderabad, Telangana 502324, India について
Liang Xuanqiang について
Guangdong Provincial Key Laboratory of Crop Genetic Improvement, South China Peanut Sub-Center of National Center of Oilseed Crops Improvement, Crops Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Guangzhou, Guangdong Province 510640, China について
Hong Yanbin について
Guangdong Provincial Key Laboratory of Crop Genetic Improvement, South China Peanut Sub-Center of National Center of Oilseed Crops Improvement, Crops Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Guangzhou, Guangdong Province 510640, China について
Chen Xiaoping について
Guangdong Provincial Key Laboratory of Crop Genetic Improvement, South China Peanut Sub-Center of National Center of Oilseed Crops Improvement, Crops Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Guangzhou, Guangdong Province 510640, China について
Food Research International について
消費者 について
生物学 について
脂質 について
調理 について
ナンキンマメ について
フライイング について
ベーキング について
脂質代謝 について
GC-MS分析 について
遊離脂肪酸 について
過酸化脂質 について
脂肪族アルコール について
ポリオール について
不飽和脂肪酸 について
オレフィン化合物 について
抗酸化活性 について
リピドミクス について
ナンキンマメ種子 について
リピドミクスアプローチ について
グリセロ脂質 について
抗酸化活性 について
脂肪酸組成 について
食品の化学・栄養価 について
食用油脂,マーガリン について
食品の分析 について
調理 について
オレイン酸 について
ピーナッツ について
脂質プロファイル について