Gumul Dorota について
Department of Carbohydrates Technology and Cereals Processing, Faculty of Food Technology, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149, Krakow, Poland について
Areczuk Anna について
Department of Carbohydrates Technology and Cereals Processing, Faculty of Food Technology, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149, Krakow, Poland について
Berski Wiktor について
Department of Carbohydrates Technology and Cereals Processing, Faculty of Food Technology, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149, Krakow, Poland について
Juszczak Leslaw について
Department of Food Analysis and Evaluation of Food Quality, Faculty of Food Technology, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149, Krakow, Poland について
Khachatryan Gohar について
Department of Food Analysis and Evaluation of Food Quality, Faculty of Food Technology, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149, Krakow, Poland について
Starch について
エンタルピー について
温度 について
溶解度 について
粒度分布 について
ジャガイモ について
リン について
分子量 について
澱粉 について
糊化 について
着色 について
果肉 について
品種 について
食品特性 について
物理化学的性質 について
生物活性化合物 について
糊化特性 について
黄色 について
果肉 について
ジャガイモ について
澱粉 について
着色 について
Solanum について
単離 について
物理化学的特性 について