Qian Shuyi について
Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing 100193, China について
Qian Shuyi について
Unit of Food Science and Formulation, University of Liege, Gembloux Agro-Bio Tech, Passage Des Deportes 2, Gembloux B-5030, Belgium について
Hu Feifei について
Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing 100193, China について
Mehmood Waris について
Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing 100193, China について
Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing 100193, China について
Zhang Chunhui について
Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing 100193, China について
Blecker Christophe について
Unit of Food Science and Formulation, University of Liege, Gembloux Agro-Bio Tech, Passage Des Deportes 2, Gembloux B-5030, Belgium について
Food Chemistry について
緩和時間 について
溶解度 について
陽子 について
貯水池 について
解凍 について
筋原線維 について
凍結 について
ドリップ について
氷晶 について
二次構造 について
背最長筋 について
二次元 について
凍結融解 について
自由水 について
筋原線維蛋白質 について
動物性水産食品 について
食品の品質 について
解凍 について
ドリップ について
氷結晶 について
筋 について
水動力学 について
凍結速度 について