Patil Prasanna J. について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Patil Prasanna J. について
School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Usman Muhammad について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Usman Muhammad について
School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Zhang Chengnan について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Zhang Chengnan について
School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Mehmood Arshad について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Mehmood Arshad について
School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Zhou Mingchun について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Zhou Mingchun について
School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Teng Chao について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Teng Chao について
School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Teng Chao について
Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, School of Food and Chemical Technology, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Li Xiuting について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Li Xiuting について
School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Li Xiuting について
Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, School of Food and Chemical Technology, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety について
最適化 について
電荷 について
消費者 について
食品 について
毒性 について
加水分解 について
疎水性 について
ペプチド について
Maillard反応 について
タンパク質 について
ヒト について
アミノ酸組成 について
バイオアベイラビリティ について
生理活性ペプチド について
機能性食品 について
バイオアベイラビリティ について
食品由来生理活性ペプチド について
機能性食品 について
健康増進 について
規制要件 について
安全 について
生理活性ペプチド について
食品蛋白質 について
食品 について
生理活性ペプチド について
レビュー について
規制 について
バイオアベイラビリティ について
焦点 について