Fan Licheng について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai, 201306, PR China について
Fan Licheng について
Shanghai Aquatic Product Processing and Storage Engineering Technology Research Center, Shanghai, 201306, PR China について
Fan Licheng について
Laboratory of Quality and Safety Risk Assessment of Aquatic Products Storage and Preservation, Ministry of Agriculture, Shanghai, 201306, PR China について
Xian Caining について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai, 201306, PR China について
Xian Caining について
Shanghai Aquatic Product Processing and Storage Engineering Technology Research Center, Shanghai, 201306, PR China について
Xian Caining について
Laboratory of Quality and Safety Risk Assessment of Aquatic Products Storage and Preservation, Ministry of Agriculture, Shanghai, 201306, PR China について
Tang Shijie について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai, 201306, PR China について
Tang Shijie について
Shanghai Aquatic Product Processing and Storage Engineering Technology Research Center, Shanghai, 201306, PR China について
Tang Shijie について
Laboratory of Quality and Safety Risk Assessment of Aquatic Products Storage and Preservation, Ministry of Agriculture, Shanghai, 201306, PR China について
Ding Wei について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai, 201306, PR China について
Ding Wei について
Shanghai Aquatic Product Processing and Storage Engineering Technology Research Center, Shanghai, 201306, PR China について
Ding Wei について
Laboratory of Quality and Safety Risk Assessment of Aquatic Products Storage and Preservation, Ministry of Agriculture, Shanghai, 201306, PR China について
Xu Chang-Hua について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai, 201306, PR China について
Xu Chang-Hua について
Shanghai Aquatic Product Processing and Storage Engineering Technology Research Center, Shanghai, 201306, PR China について
Xu Chang-Hua について
Laboratory of Quality and Safety Risk Assessment of Aquatic Products Storage and Preservation, Ministry of Agriculture, Shanghai, 201306, PR China について
Wang Xi-Chang について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai, 201306, PR China について
Wang Xi-Chang について
Shanghai Aquatic Product Processing and Storage Engineering Technology Research Center, Shanghai, 201306, PR China について
Wang Xi-Chang について
Laboratory of Quality and Safety Risk Assessment of Aquatic Products Storage and Preservation, Ministry of Agriculture, Shanghai, 201306, PR China について
LWT - Food Science and Technology について
ニューロン について
冷凍貯蔵 について
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赤外分光法 について
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冷凍貯蔵 について
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