Hu Xiaohui について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Cheng Li について
Key Laboratory of Synthetic and Biological Colloids, Ministry of Education, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Cheng Li について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Cheng Li について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Cheng Li について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
Hong Yan について
Key Laboratory of Synthetic and Biological Colloids, Ministry of Education, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Hong Yan について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Hong Yan について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Li Zhaofeng について
Key Laboratory of Synthetic and Biological Colloids, Ministry of Education, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Li Zhaofeng について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Li Zhaofeng について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Li Caiming について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Gu Zhengbiao について
Key Laboratory of Synthetic and Biological Colloids, Ministry of Education, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Gu Zhengbiao について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Gu Zhengbiao について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Gu Zhengbiao について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
International Journal of Biological Macromolecules について
NMR【磁気共鳴】 について
凝集 について
走査電子顕微鏡 について
粉体 について
ジャガイモ について
セルロース について
パン について
生地 について
グルテン について
小麦粉 について
セルラーゼ について
ペクチナーゼ について
ペクチン について
栄養価 について
食物繊維 について
セルロース について
ペクチン について
酵素処理 について
水保持容量 について
グルテンネットワーク について
粉製品 について
ジャガイモ について
小麦粉 について
生地 について
グルテン について
発達 について
水分分布 について
セルロース について
ペクチン について
制限 について