Guan Xueting について
Jiangsu Key Laboratory for Eco-Agricultural Biotechnology around Hongze Lake, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Regional Modern Agriculture & Environmental Protection, Huaiyin Normal University, Huaian 223300, China について
Guan Xueting について
College of Food Science and Pharmacy, Xinjiang Agricultural University, Urumqi 830052, China について
Feng Yujing について
Shanghai Punan Hospital of Pudong New District, Shanghai 200120, China について
Jiang Yunyao について
School of Pharmaceutical Sciences, Tsinghua University, Beijing 100084, China について
Hu Yeye について
Jiangsu Key Laboratory for Eco-Agricultural Biotechnology around Hongze Lake, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Regional Modern Agriculture & Environmental Protection, Huaiyin Normal University, Huaian 223300, China について
Zhang Ji について
Jiangsu Key Laboratory for Eco-Agricultural Biotechnology around Hongze Lake, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Regional Modern Agriculture & Environmental Protection, Huaiyin Normal University, Huaian 223300, China について
Li Zhengpeng について
Jiangsu Key Laboratory for Eco-Agricultural Biotechnology around Hongze Lake, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Regional Modern Agriculture & Environmental Protection, Huaiyin Normal University, Huaian 223300, China について
Song Chao について
Jiangsu Key Laboratory for Eco-Agricultural Biotechnology around Hongze Lake, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Regional Modern Agriculture & Environmental Protection, Huaiyin Normal University, Huaian 223300, China について
Natural Products Research Center, Chengdu Institute of Biology, Chinese Academy of Sciences, Chengdu, Sichuan 610041, China について
Hou Jincai について
Jing-Jin-Ji Joint Innovation Pharmaceutical (Beijing) Co., Ltd., Beijing 100083, China について
Shen Ting について
Jiangsu Key Laboratory for Eco-Agricultural Biotechnology around Hongze Lake, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Regional Modern Agriculture & Environmental Protection, Huaiyin Normal University, Huaian 223300, China について
Hu Weicheng について
Jiangsu Key Laboratory for Eco-Agricultural Biotechnology around Hongze Lake, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Regional Modern Agriculture & Environmental Protection, Huaiyin Normal University, Huaian 223300, China について
Hu Weicheng について
College of Food Science and Pharmacy, Xinjiang Agricultural University, Urumqi 830052, China について
Food Research International について
多糖類 について
消化 について
小腸 について
発酵 について
ヒト について
腸内微生物 について
側鎖 について
還元糖 について
ビフィズス菌 について
in vitro実験 について
脂肪酸 について
ヘキソース について
アルドース について
Firmicutes について
残基 について
Nelumbo nucifera Gaertn について
多糖類 について
in vitro発酵 について
野菜とその加工品 について
果実とその加工品 について
アルカロイドし好飲料 について
食品の化学・栄養価 について
微生物の生化学 について
ヒト について
腸内微生物 について
ハス について
根 について
残渣 について
多糖類 について
消化 について
発酵 について