Yan Hui について
Xuzhou Institute of Agricultural Sciences in Jiangsu Xuhuai District, Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Sweetpotato, Ministry of Agriculture, Sweetpotato Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Xuzhou, China について
Yan Hui について
Institute of Integrative Plant Biology, Jiangsu Key Laboratory of Phylogenomics and Comparative Genomics, School of Life Sciences, Jiangsu Normal University, Xuzhou, China について
Zhang Yungang について
Xuzhou Institute of Agricultural Sciences in Jiangsu Xuhuai District, Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Sweetpotato, Ministry of Agriculture, Sweetpotato Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Xuzhou, China について
Ahmad Muhammad Qadir について
Department of Plant Breeding and Genetics, Bahauddin Zakariya University, Multan, Pakistan について
Liu Yaju について
Xuzhou Institute of Agricultural Sciences in Jiangsu Xuhuai District, Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Sweetpotato, Ministry of Agriculture, Sweetpotato Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Xuzhou, China について
Kou Meng について
Xuzhou Institute of Agricultural Sciences in Jiangsu Xuhuai District, Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Sweetpotato, Ministry of Agriculture, Sweetpotato Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Xuzhou, China について
Ma Meng について
Xuzhou Institute of Agricultural Sciences in Jiangsu Xuhuai District, Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Sweetpotato, Ministry of Agriculture, Sweetpotato Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Xuzhou, China について
Li Chen について
Institute of Integrative Plant Biology, Jiangsu Key Laboratory of Phylogenomics and Comparative Genomics, School of Life Sciences, Jiangsu Normal University, Xuzhou, China について
Arisha Mohamed Hamed について
Department of Horticulture, Faculty of Agriculture, Zagazig University, Zagazig, Egypt について
Tang Wei について
Xuzhou Institute of Agricultural Sciences in Jiangsu Xuhuai District, Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Sweetpotato, Ministry of Agriculture, Sweetpotato Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Xuzhou, China について
Tang Wei について
Institute of Integrative Plant Biology, Jiangsu Key Laboratory of Phylogenomics and Comparative Genomics, School of Life Sciences, Jiangsu Normal University, Xuzhou, China について
Wang Xin について
Xuzhou Institute of Agricultural Sciences in Jiangsu Xuhuai District, Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Sweetpotato, Ministry of Agriculture, Sweetpotato Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Xuzhou, China について
Gao Runfei について
Xuzhou Institute of Agricultural Sciences in Jiangsu Xuhuai District, Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Sweetpotato, Ministry of Agriculture, Sweetpotato Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Xuzhou, China について
Song Weihan について
Xuzhou Institute of Agricultural Sciences in Jiangsu Xuhuai District, Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Sweetpotato, Ministry of Agriculture, Sweetpotato Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Xuzhou, China について
Li Zongyun について
Institute of Integrative Plant Biology, Jiangsu Key Laboratory of Phylogenomics and Comparative Genomics, School of Life Sciences, Jiangsu Normal University, Xuzhou, China について
Li Qiang について
Xuzhou Institute of Agricultural Sciences in Jiangsu Xuhuai District, Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Sweetpotato, Ministry of Agriculture, Sweetpotato Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Xuzhou, China について
Li Qiang について
Institute of Integrative Plant Biology, Jiangsu Key Laboratory of Phylogenomics and Comparative Genomics, School of Life Sciences, Jiangsu Normal University, Xuzhou, China について
Frontiers in Plant Science (Web) について
乾燥 について
粘度 について
定量分析 について
アミロース について
アミロペクチン について
サツマイモ について
澱粉 について
湿潤 について
砂漠 について
栽培 について
果肉 について
澱粉粒 について
アントシアニン について
物理化学的性質 について
アントシアニジン類 について
PFSP について
アントシアニジン について
アントシアニン組成 について
乾燥環境 について
澱粉の物理化学的性質 について
野菜とその加工品 について
中国 について
砂漠 について
地域 について
紫 について
果肉 について
サツマイモ について
アントシアニン について
組成 について
澱粉 について
物理化学的特性 について
比較分析 について