Wang Jing について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Wang Jing について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Wang Jing について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Xu Lilan について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Xu Lilan について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Xu Lilan について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Lv Yuanqi について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Lv Yuanqi について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Lv Yuanqi について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Su Yujie について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Su Yujie について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Su Yujie について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Gu Luping について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Gu Luping について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Gu Luping について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Chang Cuihua について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Chang Cuihua について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Chang Cuihua について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Zhang Ming について
Guangzhou Beile Food Co., LTD, Guangzhou, Guangdong 510000, PR China について
Yang Yanjun について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Yang Yanjun について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Yang Yanjun について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Li Junhua について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Li Junhua について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Li Junhua について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Innovative Food Science and Emerging Technologies について
NMR【磁気共鳴】 について
緩和時間 について
弾性 について
輝度 について
ゲル について
タンパク質 について
乳酸発酵 について
発酵 について
乳酸菌 について
好気性 について
測色 について
食品工業 について
中温菌 について
多孔構造 について
液体全卵 について
乳酸発酵 について
ゲル特性 について
低磁場核磁気共鳴 について
微細構造 について
代謝と栄養 について
乳製品 について
食品蛋白質 について
短期 について
乳酸菌 について
発酵 について
卵 について
ゲル について