Cui Huaitian について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Jinzhou, 121013, China について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Jinzhou, 121013, China について
Grain and Cereal Food Bio-efficient Transformation Engineering Research Center of Liaoning Province, Jinzhou, 121013, China について
National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Jinzhou, 121013, China について
Xu Xinyue について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Jinzhou, 121013, China について
Li Jiayi について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Jinzhou, 121013, China について
Lu Miaomiao について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Jinzhou, 121013, China について
Song Hong について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Jinzhou, 121013, China について
Song Hong について
Grain and Cereal Food Bio-efficient Transformation Engineering Research Center of Liaoning Province, Jinzhou, 121013, China について
Song Hong について
National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Jinzhou, 121013, China について
Wang Shengnan について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Jinzhou, 121013, China について
Wang Shengnan について
Grain and Cereal Food Bio-efficient Transformation Engineering Research Center of Liaoning Province, Jinzhou, 121013, China について
Wang Shengnan について
National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Jinzhou, 121013, China について
Yang Lina について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Jinzhou, 121013, China について
Yang Lina について
Grain and Cereal Food Bio-efficient Transformation Engineering Research Center of Liaoning Province, Jinzhou, 121013, China について
Yang Lina について
National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Jinzhou, 121013, China について
Zhu Danshi について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Jinzhou, 121013, China について
Zhu Danshi について
Grain and Cereal Food Bio-efficient Transformation Engineering Research Center of Liaoning Province, Jinzhou, 121013, China について
Zhu Danshi について
National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Jinzhou, 121013, China について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Jinzhou, 121013, China について
Grain and Cereal Food Bio-efficient Transformation Engineering Research Center of Liaoning Province, Jinzhou, 121013, China について
National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Jinzhou, 121013, China について
International Journal of Food Science and Technology について
微細構造 について
エステル交換 について
トリグリセリド について
やし油 について
マーガリン について
ワックス について
基油 について
在庫量 について
結晶形 について
無溶媒反応 について
固定化リパーゼ について
官能特性 について
酵素的エステル交換 について
エステル交換油 について
牛脂 について
ヤシ油 について
酵素的エステル交換 について
マーガリン について
微細構造 について
食用油脂,マーガリン について
牛脂 について
ココナッツ油 について
混合物 について
酵素的エステル交換 について