Nandhu Lal A.M. について
Agro-Processing and Technology Division, CSIR-National Institute for Interdisciplinary Science and Technology (NIIST), Thiruvananthapuram, 695019, Kerala, India について
Krishnamurthy Sriram について
Department of Chemical Engineering, Indian Institute of Technology (IIT) Madras, Chennai, 600036, Tamil Nadu, India について
Girinandagopal M.S. について
Department of Mechanical Engineering, Indian Institute of Technology (IIT), Kharagpur, West Bengal, 721 302, India について
Kothakota Anjineyulu について
Agro-Processing and Technology Division, CSIR-National Institute for Interdisciplinary Science and Technology (NIIST), Thiruvananthapuram, 695019, Kerala, India について
Kothakota Anjineyulu について
Academy of Scientific and Innovative Research (AcSIR), Ghaziabad, 201 002, India について
kumar Raj について
Research Planning and Business Division, CSIR-National Institute for Interdisciplinary Science and Technology (NIIST), Thiruvananthapuram, 695019, Kerala, India について
kumar Raj について
Academy of Scientific and Innovative Research (AcSIR), Ghaziabad, 201 002, India について
Venugopalan V.V. について
Agro-Processing and Technology Division, CSIR-National Institute for Interdisciplinary Science and Technology (NIIST), Thiruvananthapuram, 695019, Kerala, India について
Padma Ishwarya S について
Department of Chemical Engineering, Indian Institute of Technology (IIT) Madras, Chennai, 600036, Tamil Nadu, India について
Venkatesh T. について
Agro-Processing and Technology Division, CSIR-National Institute for Interdisciplinary Science and Technology (NIIST), Thiruvananthapuram, 695019, Kerala, India について
Venkatesh T. について
Academy of Scientific and Innovative Research (AcSIR), Ghaziabad, 201 002, India について
LWT - Food Science and Technology について
吸着 について
低温 について
流動層 について
乾燥機 について
湿度 について
凍結 について
湿潤 について
水分 について
品質特性 について
除湿 について
フラボノイド について
乾燥速度 について
フェノール類 について
再水和 について
官能特性 について
除湿乾燥 について
流動層乾燥 について
乾燥速度 について
β-カロテン について
フェノールおよびフラボノイド含有量 について
食品の乾燥 について
野菜とその加工品 について
流動層 について
Daucus について
冷凍 について
吸着 について