Rchr
J-GLOBAL ID:200901038246948785
Update date: Feb. 14, 2024
山田 和彦
山田 和彦
Contact this researcher
You can send email directly to the researcher.
Papers (25):
竹林 純, 谷中かおる, 松本輝樹ほか. 公定法およびその修正法による食品中ビタミンD定量分析の試験室間共同試験. ビタミン.2011,. 2011. 85. 645-650
YANAKA Kaoru, TOUSEN Yuko, MATSUMOTO Teruki, TAKEBAYASHI Jun, TAKU Kyokou, YAMADA Kazuhiko, ISHIMI Yoshiko. Food Labeling and Actual Contents of Soy Protein and Soybean Isoflavones in Health Foods. Jpn.J.Nutr.Diet. 2010. 68巻. 3号. 234-241
Junichi Nagata, Kazuhiko Yamada. Effects of Simultaneous Intake of Soybean Protein and Diacylglycerol on Lipid Profiles and Body Fat Accumulation in Rats. BIOSCIENCE BIOTECHNOLOGY AND BIOCHEMISTRY. 2009. 73. 6. 1328-1332
Jun Takebayashi, Junichi Nagata, Kazuhiko Yamada. Improved Analytical Precision of 1,4-Dihydroxy-2-naphthoic Acid by High Performance Liquid Chromatography Using Dithiothreitol as Mobile Phase Additive. FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH. 2008. 14. 5. 509-512
Wu J, Oka J, Tabata I, Higuchi M, Toda T, Fuku N, Ezaki J, Sugiyama F, Uchiyama S, Yamada K, et al. Effects of isoflavone and exercise on BMD and fat mass in postmenopausal Japanese women: a 1-year randomized placebo-controlled trial. J. Bone Miner Res. 2006. 21. 780-789
more...
Books (18):
基礎から学ぶ生化学
南江堂 2014
消化管の栄養・生理と腸内細菌
アニマル・メディア社 2011
解剖生理学ノート-人体の構造と機能-(栄養科学イラストレイテッド演習版)
羊土社(東京) 2010
解剖生理学-人体の構造と機能-(栄養科学イラストレイテッド)
羊土社(東京) 2010
食物繊維-基礎と応用-
第一出版(東京) 2008
more...
Works (8):
乳児用調製粉乳の成分に関する国際標準(和訳)
訳, 山田和彦, 土田弘, 大濱宏文, 梅垣敬三, 津谷喜一郎 2010 -
Health claim evidence equirements in Japan.
Yamada K, Sato-Mito N, Nagata J, Umegaki K 2008 -
保健機能食品に関する新制度の導入
山田和彦 2005 -
炭水化物の消化・吸収・発酵とその利用
山田和彦 2001 -
糖質甘味料の世界
山田和彦 1999 -
more...
Education (3):
- 1980 The University of Tokyo Graduate School, Division of Medical Sciences
- 1977 The University of Tokyo Graduate School, Division of Medical Sciences
- 1975 The University of Tokyo Faculty of Medicine
Professional career (2):
修士 (東京大学大学院)
博士 (東京大学大学院)
Work history (2):
2023/04 - 現在 Kagawa Nutrition University
2009/04 - 2023/03 Professor Kagawa Nutrition University
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
researchmap
.
For details, see here
.
Return to Previous Page
TOP
BOTTOM